ΕΣΠΑ
 
 
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το amythito.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής & χονδρικής πώλησης του ομώνυμου εργαστηρίου υαλουργίας με έδρα την Αργυρούπολη Αττικής. 
Στο amythito.gr θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες από χυτευμένο ή φυσητό γυαλί.
Στο amythito.gr καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την πιστότερη και πληρέστερη απεικόνιση των προϊόντων που περιέχει τόσο σε επίπεδο πληροφοριών όσο και οπτικού υλικού.
Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στις σελίδες μας είναι χειροποίητα και μοναδικά. Μικρές διαφορές ανάμεσα στο εικονιζόμενο και το τελικό προϊόν μπορεί να υπάρξουν λόγω χειροποίησης.
Ο χρήστης της ιστοσελίδας δεσμεύεται ως προς την ορθή, μη κακόβουλη χρήστη της ιστοσελίδας amythito.gr. Το amythito.gr διατηρεί το δικαίωμα να προφυλάσσει με κάθε νόμιμο μέσο την εταιρική του φήμη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του.
Το amythito.gr παρέχει στους εγγεγραμμένους χρήστες του τη δυνατότητα παραγγελίας των ειδών μέσω πολλαπλών τρόπων παράδοσης και πληρωμής. Ταυτόχρονα οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το ιστορικό των παραγγελιών τους και να αλλάζουν τα προσωπικά τους δεδομένα καθώς και να επεξεργάζονται το βιβλίο διευθύνσεών τους. Οι χρήστες δεσμεύονται στο να προβαίνουν σε καλόπιστη χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Το amythito.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεμβαίνει και να διαγράφει ακόμα περιεχόμενο που αποδεικνύεται νομικώς μεμπτό προφυλάσσοντας έτσι τον διαδικτυακό του τόπο. 
Το amythito.gr δεσμεύεται ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών οι οποίοι εγγράφονται στο ηλεκτρονικό του σύστημα, ουδέποτε και για οποιοδήποτε σκοπό δύνανται να παραχωρηθούν σε τρίτους. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας μεταξύ της ιστοσελίδας amythito.gr και του τελικού χρήστη. 

 Το amythito.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται και να εμπλουτίζει τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες καλούνται να ελέγχουν τακτικά την προκείμενη περιοχή.

Πίσω