ΕΣΠΑ
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Ακύρωση
 
Για ακύρωση παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@amythito.gr εντός 24 ωρών από τη στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. 
 
Πολιτική Επιστροφών
 
1.  Ο πελάτης έχει το δικαίωμα της επιστροφής αν το προϊόν που παρέλαβε έχει υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά.
 
   -  Για επιστροφές φθαρμένων προϊόντων τα μεταφορικά βαρύνουν το amythito.
 
   -  To εργαστήριό μας λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα ώστε τα προϊόντα να συσκευάζονται κατάλληλα και προσεκτικά, προκειμένου να φθάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές.
 
   -  Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ειδική σήμανση και κατάλληλες συσκευασίες που τα προστατεύουν από τυχόν φθορές κατά την μεταφορά ή/και την αποθήκευσή τους.
 
   -  Σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται το αντικείμενο που θα παραλάβετε να έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του.
 
   -  Σε περίπτωση διαπίστωσης φθοράς στην συσκευασία ή στο προϊόν κατά την ώρα παραλαβής από τον μεταφορέα τότε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του. 
 
   -  Σε περίπτωση που παραλάβετε τα προϊόντα χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη κατά την ώρα της παραλαβής, σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν.
 
   -  Αν μετά την παραλαβή από τον μεταφορέα διαπιστώσετε φθορά σε προϊόν τότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο info@amythito.gr ή τηλεφωνικά στο 210 99 12 218 εντός 24 ωρών και να μας ενημερώσετε για το πρόβλημα που διαπιστώσατε, σε διαφορετική περίπτωση το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε οποιασδήποτε μορφής αποζημίωση.
.
   -  Σε περίπτωση ύπαρξης φθοράς, το φθαρμένο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα παραστατικά έγγραφα που το συνόδευαν αρχικά. 
 
   -  Μετά την επιστροφή του θα προχωρήσουμε στην αχρεωστήτως αντικατάσταση του.
 
2.  Ο πελάτης έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και σύμφωνα με τον νόμο 2251/1994. 
 
   -  Για επιστροφές λόγω υπαναχώρησης του πελάτη τα μεταφορικά βαρύνουν συνολικά και αποκλειστικά τον πελάτη. 
 
   -  Επιστροφές σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 
   -  Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα παραστατικά έγγραφα που το συνόδευαν αρχικά.
 
   -  Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και χωρίς φθορές.
 
   -  Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλειπή, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.
 
   -  Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη η αξία των προϊόντων που επιστρέφονται θα αντιλογίζεται σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που είχε επιλέξει ο πελάτης κατά την αγορά των προϊόντων αυτών.
 
>  Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο info@amythito.gr ή τηλεφωνικά στο 210 99 12 218 για να οριστεί ο τρόπος επιστροφής.
Πίσω